Hirdetés

Ingyenes online képzést indít a Microsoft

Idén ősszel két új online képzéssorozatot indít a Microsoft Magyarország. A TechNetKlub Online Class nevű kezdeményezés keretében heti rendszerességgel, online előadásokon keresztül ismerkedhetnek meg az érdeklődők a virtualizációval és rendszerfelügyelettel, valamint a legújabb kis- és középvállalati informatikai megoldásokkal.

Hirdetés

A képzés elsősorban informatikai szakembereknek, rendszergazdáknak szól, akik szeretnének fejlődni. Az ingyenes előadások megtekintéséhez mindössze regisztráció szükséges. A résztvevők a képzés végén vizsgán vehetnek részt, amelynek teljesítésével oklevelet szerezhetnek.

A kis-és középvállalati informatikai megoldásokat bemutató előadássorozat október 18-án indul. „Dinamikusan fejlődő terület a felhő alapú szolgáltatások rendszere, hiszen segítségével olyan szoftvereket is könnyedén és költséghatékonyan használhat bármely hazai cég, amelyek korábban csak a legnagyobb vállalatok kiváltságai voltak. A legkisebbek számára a megújult Small Business Server 2011 Essentials és az Office 365 teszi lehetővé, hogy kevés erőforrás és energia befektetésével magas színvonalú informatikai hátteret építsenek ki. A TechNetKlub Online Class előadásaiban egyebek mellett ezekről a megoldásokról is hallhatnak információkat” – mondta Lippé Szabolcs, a Microsoft szakmai programmenedzsere.

A virtualizáció és rendszerfelügyelet képzés október 20-án kezdődik. Az előadásokat a regisztrációt követően bárki megtekintheti, és élőben kérdezhet a Microsoft szakértőitől. Azok, akik a napközbeni előadásokról esetleg lemaradnak, később a TechNetKlub honlapján felvételről megtekinthetik azokat.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények