Fiatalokból csinál milliomost a Microsoft

Fiatal ötletgazdáknak indított új támogatási programot a Microsoft Magyarország. A GarázsProjekt kiíróinak célja, hogy olyan szoftver- vagy szolgáltatásötleteket karoljanak fel, amelyek kidolgozására, megvalósítására, végül pedig piacra vezetésére szoftverfejlesztő cégek alakulhatnak.

Hirdetés

A GarázsProjektben való részvétel ingyenes. A szervezők elsősorban egyetemi és főiskolai hallgatók jelentkezését várják, de bárki részt vehet a programban, aki megvalósításra alkalmas elképzeléssel jelentkezik.

Microsoft Garázs Projekt

A GarázsProjekt olyan közeget biztosít, amely elősegíti, hogy az ötletekből piacképes termékek vagy szolgáltatások jöjjenek létre. A résztvevők két kiemelt területen kapnak segítséget a 2011 februárjában kezdődő konzultációk, workshopok és képzések során.

Az üzleti képzéseket fix időpontokban, workshopok formájában tartják – a technológiai segítségnyújtás pedig minden pályázó számára más lesz, függően az alkalmazandó technológiáktól és a résztvevők felkészültségétől. A program során folyamatos konzultációs lehetőséget és mentoringot kapnak a jelentkezők mindkét területen.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények