Megújult a Magyar Nemzeti Bank portálja

Megújult arculattal jelentkezik a Magyar Nemzeti Bank portálja. A portál megjelenése mellett annak struktúrája is megújult. A váltás célja egy felhasználóbarát környezet kialakítása, a célzottabb kommunikáció és a nemzetközi trendhez való felzárkózás volt.

Hirdetés

A felhasználók elégedettsége az egyik legfontosabb szempont, ezért megpróbáltuk kategorizálni látogatóinkat, ezáltal célzottan eljutni hozzájuk. Így egy a klasszikustól eltérő, más filozófiájú portálfelépítés lett az eredmény. Reményeink szerint az új struktúra segítségével a tartalom átláthatóbb és könnyebben kezelhető lesz – mondta Missura Gábor a Magyar Nemzeti Bank sajtószóvivője.

A már meglévő interaktív szolgáltatások mellé újakat is terveznek bevezetni. Ilyen lesz az RSS szolgáltatás, a newstricker, vagy a virtuális barangolási lehetőség a Nemzeti Banknak otthont adó idén száz éves épületében.

Az új szolgáltatások bevezetése egyszerűen és gyorsan fog lezajlani, hasonlóan az arculatváltáshoz – mondta Bíró Tamás a Sense/Net marketingigazgatója. A Sense/Net Portal Engine alapú portálok nagy előnye ugyanis, hogy gyorsan és egyszerűen integrálhatók bele új alkalmazások és szolgáltatások – mondta az igazgató.

Azóta történt

Előzmények