Hirdetés

2019. május 21., kedd

Gyorskeresés

Megjelent az Opera Mini 5.1

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

A gyártó az új kiadás telepítését gyengébb hardverrel rendelkező mobilokra ajánlja.

Hirdetés

Opera Mini logóAz Opera Software ma kiadta a világ legnépszerűbb mobiltelefonos böngészőjének számító Opera Mini új verzióját. A norvég cég közleménye szerint az 5.1 a korlátozott memóriakapacitással rendelkező, egyszerűbb készülékeken sokkal gördülékenyebben működik, mint az elődje – a bevezetett újítások mindegyike ezt a célt szolgálja.

A frissítés éppen ezért azoknak ajánlott, akik szerényebb teljesítményű hardveren használják a böngészőt. Többek között látványosan javul a program működése a Nokia Series 40 platformot futtató készülékeken (mint amilyen a Nokia 5130, 6300 és 2700), de a kisebb kijelzős modelleken (például Sony Ericsson K550i és W810i) is hasznos lehet az upgrade. Ám általában is igaz: az Opera Mini 5.1-gyel gördülékenyebb lesz a böngészés azokon a mobilokon, melyeken a korábbi változat a kevés rendelkezésre álló memória miatt akadozva futott.

Az Opera Mini 5.1 letölthető a gyártó weboldaláról közvetlenül mobiltelefonra. A szájt – ha a felhasználó telefonon navigál oda – automatikusan az adott platformhoz készített böngészőverziót ajánlja fel telepítésre. Okostelefonokon és felső kategóriás készülékeken nem fontos telepíteni az új frissítést – áll a cég közleményében.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.