Megjelent az AIDA program első 64 bites kiegészítése

Hirdetés


Az AIDA16 és AIDA32 mostani legfontosabb újdonságai: elkészült a 64 bites kernel illesztőprogram az AMD 64 Windows-hoz, valamint bővített támogatást kaptak a 64 bites AMD processzorok.
Az AIDA32 új verzióit havonta már több mint 100 000 személy tölti le, professzionális célokra pedig több mint 10 200 cég és szervezet használja. A program 30 nyelvi modullal rendelkezik, a világnyelvek mellett például olyanok is olvashatók a listán, mint galego, holland, horvát, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, litván, macedón.

Komoly nemzetközi referenciák, valamint az itthoni különböző minisztériumok, neves bankok és elismert nagyvállalatok mellett, az otthoni felhasználók is hozzáférhetnek a folyamatos fejlesztés eredményeihez. Személyes felhasználásra az AIDA32 egy FREEWARE alkalmazás, vagyis ingyenes a terjesztése és felhasználása bármilyen nem üzleti célnál. Üzleti, vállalati, oktatási, szervezeti vagy kormányzati felhasználásra az AIDA32 regisztrálása kötelező, mely egyszerűen megtehető az Online regisztrációs űrlap kitöltésével. A regisztráció korlátlan számú licencet, terméktámogatást és jövőbeni frissítéseket foglal magában. A regisztráció ingyenes.

Az AIDA32 szolgáltatásai (a teljesség igénye nélkül):

- teljes hardver és szoftver információ 85 oldalon
- beépített hardver adatbázis részletes információval 27 000 alkatrészről
- CPU, alaplap, merevlemez, optikai meghajtó fizikai információ
- alaplapi lapkakészlet, busz, szenzor információ
- lista a telepített programokról, eseménynaplókról
- diagnosztikai modul az esetleges problémák feltárására
- memóriasebesség mérése
- automatikus leltár készítés parancssori kapcsolókkal
- SQL adatbázis kezelés (ADO/ODBC)
- távoli vezérlés TCP/IP hálózaton keresztül


Mindkét szoftver és az AIDA32 Professzionális felhasználási útmutató legújabb kiadása is letölthető az AIDA 32 honlapjáról. Az AIDA32 mindhárom variánsa a NetUpdate segítségével frissíthető is.

Azóta történt

Előzmények