Megjelent a SiSoft Sandra MAX3

A Hartware.net német internetes oldal számolt be arról, hogy a brit SiSoftware fejlesztőcég megjelentette a rendkívül népszerű és széleskörűen alkalmazott Sandra rendszerelemző program legújabb változatát. A SiSoft Sandra MAX3 valójában a Sandra 2003 utódja, amely hivatalosan a Sandra 2003/SP3 nevet, illetve a 9.73-as verziószámot viseli.

Az új változat - a kisebb-nagyobb javítások és az új szoftverek és hardverek támogatása mellett - három új, úgynevezett benchmark-modult is tartalmaz: két internet-benchmarkot és egy Flash-benchmarkot, utóbbit például az USB-tollak adatátviteli teljesítményének tesztelésére. Az új funkciók között találjuk többek között a HiSpeed USB 2.0 szabvány, és az AMD új 64-bites rendszereinek (az Opteron és az Athlon 64 processzoroknak) támogatását.

A fejlesztők egy aprósággal is kedveskednek az Intel i865 és i875 chipsetes alaplapok tulajdonosainak: a SiSoft Sandra MAX3-mal ugyanis aktiválhatjuk a PAT-technológiát az i865-lapkás "deszkákban" (ezt ellenőrizni fogjuk -- megígérjük). A 7 MB-os ingyenes változat letölthető a SiSoft oldalára kattintva.

Előzmények