Hirdetés

Megjelent a CounterSpy Enterprise 3 kémprogram-eltávolító

A Sunbelt Software bejelentette vállalati kémprogram-eltávolító programjának, a CounterSpy Enterprise 3-as verziójának kiadását. A hibrid védelmi technológia a kémprogramok és a káros alkalmazások 35 típusa ellen a véd a VIPRE anti-malware keresőmotor és a kémprogram-eltávolító egyesítésével.

Az új szoftver előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy a CounterSpy Enterprise 3 lehetőséget ad az rendszergazdáknak, hogy saját igényeik szerint alakítsák ki a kémprogram elleni védelem központi kezelőfelületét, és egyetlen áttekintő képernyőre gyűjtsék a védelmi rendszer minden fontos beállítását. A rendszergazda így azonnal hozzáférhet a leggyakrabban használt jelentésekhez, szabályokhoz – amelyeket egyúttal meg is változtathat –, s azonnali képet kaphat a hálózat biztonságának pillanatnyi állapotáról.


A CounterSpy Enterprise – elődjéhez hasonlóan – továbbra is képes az összetartozó számítógépeket különálló rendszabályokban kezelni, így az egyes gépcsoportokra igény szerint eltérő védelmi beállítások alkalmazhatóak, például más-más programtípusok engedélyezhetőek. A CounterSpy Enterprise vonzó szolgáltatása lehet, hogy az automatikus kihelyezés is tovább egyszerűsödött: segítségével a rendszergazdák beállíthatnak több felhasználói név/jelszó párost, amelyek révén a hálózatra rákötött minden új számítógépre automatikusan feltelepíthető a CounterSpy védelem. Az automatikus telepítés nagy számítógépszám esetén jelentős időt takaríthat meg, hiszen minden új számítógép vagy újratelepített Windows operációs rendszer azonnal védetté válik, amint bekapcsolódik a helyi hálózatba.

„Az új CounterSpy Enterprise még egyszerűbbé teszi a teljes védelem felügyeletét, a megfelelő riasztások lerövidítik a reakcióidőt, a rendszeres jelentések pedig automatikusan, például hetente tájékoztatják a rendszergazdákat a védelem állapotáról. Természetesen valamennyi jelenlegi CounterSpy Enterprise licenc-tulajdonos ingyenesen válthat a program legfrissebb változatára” – mondta el Bódis Ákos, a forgalmazó Yellow Cube 2000 Kft. ügyvezetője. Aki még nem használta a hibrid kémprogram-eltávolítót, ám kíváncsi rá, az 30 napig ingyenesen kipróbálhatja a www.sunbelt.hu weblapról letölthető teljes értékű próbaváltozatot.

Azóta történt

Előzmények