Nevet vált a T-Systems Magyarország Zrt.

Emellett 2023. februárjától Telekom márka alatt szolgálja ki közép- és nagyvállalati ügyfeleit a Telekom csoport.

A változást követően a Magyar Telekom közép- és nagyvállalati ügyfelei egységesen Telekom márkanév alatt vehetik igénybe a telekommunikációs és az IT szolgáltatásokat, havidíjas formában, egy kézből, egy szolgáltatótól.

Hirdetés

A hazai vállalatok egyedi rendszerintegrációs igényeit a megszokott formában, külön cégben támogatja a Telekom csoport. A Telekom Rendszerintegráció Zrt. vezetője és a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese továbbra is Gonda Gábor.

Közölték azt is, hogy februártól havidíjas, azonnal igénybe vehető, telekommunikációs és IT szolgáltatásokat egyben kínáló csomagokat ajánl közép- és nagyvállalati ügyfelei számára a Magyar Telekom – közölte a vállalat.

A szolgáltatásokkal komplex informatikai megoldások és infrastruktúra mellett jövőtálló, fenntartható, skálázható megoldásokat biztosítanak, melyek képesek együtt fejlődni a vállalattal, igazodva a változó igényekhez – írják. Így egy megrendeléssel vehetnek igénybe bérelt vonali internetet és Anti-DDoS szolgáltatást, az instantPhone felhő alapú vállalati telefonrendszer pedig eszközberuházás nélkül biztosít kiváló kommunikációs megoldást egy vagy akár több telephellyel rendelkező vállalatok számára.

„A megváltozott piac megváltozott megközelítést igényel részünkről egyaránt, éppen ezért forradalmian új kiszolgálási modellekre is szükség van. Partnereink jelenlegi problémáira adunk gyors választ, hiszen egy kézből vehetnek igénybe digitális szolgáltatásokat, olyan formában amire éppen szükségük van. Mindezt komplex és sok esetben nagyobb beruházást igénylő fejlesztés nélkül” – mondta el Gonda Gábor, a Magyar Telekom vállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

Azóta történt

Előzmények