Telekom-buli ma a Pécsi Tudományegyetemen

Hirdetés

Pécsett ma délután ünnepélyes keretek között fogják bejelenteni, hogy a Magyar Telekom több millió forinttal járul hozzá a Pécsi Tudományegyetemen folyó oktatási tevékenység elmélyítéséhez. A stratégiai keret-megállapodást a  Pécsi Tudományegyetem rektora, dr. Bódis József és Somorjai Éva, a Magyar Telekom humán vezérigazgató-helyettese írta alá. A megállapodás részeként a vállalat Telekom Stúdió néven ma örökbe fogadja a Közgazdaságtudományi Kar egy közösségi terét, amelyet a diáksággal együtt egy Telekom Nap keretében avatnak fel.

A Pécsi Tudományegyetem a nyolcadik azon felsőoktatási intézmények sorában, amellyel az elmúlt években stratégiai keret-megállapodást kötött a Magyar Telekom. A Budapesti Corvinus Egyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, a Debreceni Egyetem, az ELTE, a Széchenyi István Egyetem, a Szolnoki Főiskola, az Óbudai Egyetem és a Magyar Telekom között létrejött keret-megállapodásokkal a vállalat célja a vállalati szféra és felsőoktatás kapcsolatainak megújítása, aktivizálása, valamint az iparág egészének jövőjét megalapozó oktatási tevékenység segítése.

A mai, délelőtt 11-kor kezdődő Telekom Napon a vállalat a gyakornoki programját népszerűsíti előadással és online játékkal. A diákságot érintő társadalmi problémákról, a design drogokról és partikultúráról filmklubban beszélgetnek a cég stratégiai partnere, a drogrehabilitációban élen járó Kék Pont Alapítvány szakmai támogatásával. A diákok megismerhetik a Telekom által kínált legújabb táblagépet, a Samsung Galaxy Tab 10.1-et, amelyet ki is próbálhatnak, akárcsak a Telekom innovációs laborjának, a KIBU-nak egyik találmányát, a Play4power-t. A napot a Punnanny Massif rendhagyó akusztikus koncertje zárja.

Azóta történt

Előzmények