Hirdetés

Csütörtökön lesz a Telekom rapid gyakornokkiválasztó programja

A toborzási folyamat különlegessége, hogy a kiválasztás garantáltan megtörténik 24 óra alatt.

A Magyar Telekom bejelentette, hogy különleges toborzási megoldással keresi az új tehetségeket: 24 óra leforgása alatt 22 Kickstart gyakornokot szerződtet.

Hirdetés

„A korábban nagy sikert arató 24 órás kiválasztási folyamatunkat idén összevontuk gyakornoki Kickstart programunkkal. A digitális toborzás segítségével rekordidő alatt kiválasztjuk a legtehetségesebb fiatalokat, akik számára az egyéves programban felelősséggel járó szakmai feladatokat, agilis keretrendszerben való működést és kiemelkedő képzési portfóliót biztosítunk. A program leteltével szeretnénk, ha minél több fiatal csatlakozna hozzánk főállásban is, annak érdekében, hogy friss szemléletük és agilis kompetenciájuk által továbbra is közösen dolgozhassunk Magyarország digitalizációján” – foglalta össze a program legfontosabb elemeit Friedl Zsuzsanna, a Magyar Telekom Chief People Officere.

Az online regisztrációs felület május 20-án 12:00-kor nyílik meg, és 18:00-ig van lehetősége a fiataloknak pályázni egy egyszerű online regisztrációval, melynek része egy néhány kérdésből álló videóinterjú is. A Telekom HR-szakemberei folyamatosan értékelik ki a jelentkezéseket. A legjobbak 20-án este meghívást kapnak egy digitális assessment centerre, ahol találkoznak az adott szakterület szakmai vezetőivel is. Az eredményhirdetésre május 21-én kerül sor. A jelöltek többek között olyan népszerű és a munkaerőpiacon értékes kompetenciákra építő IT és műszaki pozíciókra jelentkezhetnek, mint data analyst, Java fejlesztő, Frontend fejlesztő, hálózati mérnök gyakornok.

A toborzás indulásáról és a jelentkezés módjáról a https://www.telekom.hu/rolunk/karrier/kickstart weboldalon és a https://www.instagram.com/telekomkickstart Instagram oldalon kapnak tájékoztatást az érdeklődők.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények