Tovább egyszerűsödött az e-kárbejelentő alkalmazás

Több hasznos funkció is megjelent a folyamatosan fejlesztett szolgáltatásban.

A Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz) hétfőn az MTI-vel közölte: az alkalmazást a megjelenése óta több mint 220 ezren töltötték le, és több mint 4200 kárbejelentés érkezett a mai napig az e-kárbejelentőn keresztül a biztosító társaságokhoz, valamint a Mabiszhoz.

Az új a fejlesztéseknek köszönhetően mától külföldi-, biztosítatlan-, teherautó- vagy munkagép és annak vontatmányával okozott károkat is be lehet jelenteni az applikációval, valamint el lehet indítani a kárrendezést cascóra is.

Az e-kárbejelentő applikáció a https://ekar.hu/ oldalról és az alkalmazásboltokból (Play áruház, Apple Store) ingyenesen letölthető autós kényelmi szolgáltatás. A 2019. januári megjelenése óta az alkalmazás több fejlesztésen, funkcióbővítésen ment keresztül, annak érdekében, hogy még egyszerűbb és gyorsabb kitöltést tegyen lehetővé az ügyfeleknek a kiemelten stresszes szituációkban.

A most kiadott verzióban újítás az is, hogy már nem csak a gépjárművezető kapja meg a kárbejelentést, hanem másnak is el tudja küldeni, például a tulajdonosnak, az üzembentartónak vagy a flottakezelőnek. Szintén új funkció, hogy járművekkel okozott dologi kár bejelentése (kerítés, híd, oszlop, stb.) is lehetővé vált az e-kárbejelentővel.

Azóta történt

Előzmények