Az LG fejleszt az androidos frissítések terén

A központ talán egy lépés abba az irányba, hogy a frissítések gyakoriságára és minőségére panaszkodó felhasználók igényeit kielégítsék.

Az LG Electronics (LG) a napokban nyitotta meg új szoftverfejlesztési központjának kapuit Dél-Koreában. Ez az első olyan létesítmény, melynek célja, hogy világszerte gyorsabb és naprakészebb operációs rendszereket és szoftverfrissítéseket biztosítson az okostelefon-felhasználók számára. Az LG új kutatás-fejlesztési kampuszán, a Szöul nyugati részében található Magok-dongban létrehozott szoftverfejlesztési központ egy azon törekvések közül, melyekkel az LG a vásárlói igényeket igyekszik kiszolgálni.

A központ az LG okostelefonokra készülő, általános operációsrendszer-frissítések fejlesztésén és leszállításán kívül az LG eszközök által nyújtott egységes felhasználói élményért is felelős lesz. Az egységes felhasználói élmény érdekében az új központ feladata a frissítések utáni folyamatos tesztelés, amely a hardveres és szoftveres rendszerek közötti stabilitást, illetve kompatibilitást biztosítja.

A központ létrehozása a tervek szerint gyorsabbá teszi az OS-frissítéseket azokban az országokban, ahol megvásárolhatók az LG készülékei. Az új szoftverfejlesztő központ első feladata az Android Oreo kiadása lesz a hónap második felében az LG G6 készülékekre. A frissítés először Dél-Koreában lesz elérhető, melyet a legfontosabb piacok követnek majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények