Hirdetés

Pénteken leállás a Prohardveren

A Prohardver lapcsalád közleménye.

Mint a Logouton, az eredeti közleményben olvashattátok, terveink szerint pénteken, reggeli kezdéssel állunk át az új, immáron ismét saját rendszerünkben futó Hardverapróra, a béta tesztje hamarosan lezárul. Nem kaptunk annyi visszajelzést, mint amiben reménykedtünk, hátha csak azért, mert alapvetően jól működött.

Hirdetés

Az átállás legalább fél napot vesz majd igénybe, ezalatt sajnos a teljes lapcsaládot le kell állítanunk, mert a közös adatbázisba importáljuk a mostani adatokat, márpedig azt addig a többi weboldal sem piszkálhatja.

Az aprón jelenleg megrendelt szolgáltatások hátralévő részét jóváírjuk majd egy pontgyűjtős rendszerben, amit fel lehet használni átállás után.

Nincs más hátra, mint előre, drukkoljatok! A kellemetlenségekért, nem várt gikszerekért (mert ilyenek mindig vannak), átállás utáni pár napos-hetes döcögős üzemért pedig előre is elnézést kérünk. (tudjuk, hogy milliárdos üzletek fognak meghiúsulni az aprón csak miattunk, mert pont akkor kellett volna béla bá' telefonszáma privátból, amikor álltak a szerverek -- kollektív szerkesztőségi harakiri a minimum, előre, már csütörtökön)

Viccet félretéve, igyekszünk a legkevesebb fájdalmat okozni nektek és magunknak.

Azóta történt

Előzmények