Hirdetés

Ingyen ad szoftvert a szülinapos Kulcs-Soft

Érdekes születésnapi ajándékkal rukkolt elő az idén fennállásának 25. évét ünneplő Kulcs-Soft Számítástechnika Nyrt.: megjelent a legújabb, ingyenes számlázó programja, a webalapú, online Számlázni Jó!, illetve az exkluzív igényeket is kielégítő – választható – Számlázni Kényelmes! kiegészítő csomag.

Kulcsár Tibor, a vállalkozás elnök-vezérigazgatója így kommentálta a programok kiadását: „A vállalkozók mindenekelőtt szeretnék törvényesen, biztonságban, korlátok nélkül kezelni munkájuk megérdemelt gyümölcseit; a számláikat. Ezért döntöttünk úgy, hogy olyan ingyenes szoftvert biztosítunk ügyfeleink számára, amit teljes megelégedéssel használhatnak, bármennyi számlájuk is van, bármilyen pénznemben is dolgoznak. Dönthessenek a számukra legelőnyösebb megoldás mellett, azaz választáskor ne az ár, hanem az igényeik kielégítése szerepeljen az első helyen.”

A vállalat a Számlázni Kényelmes! kiegészítő csomagot is úgy készítette el, hogy az többek között a többnyelvű és különböző elrendezésű bizonylatképekkel, a választható felületi dizájnnal és a beépített automatizmusokkal segítse a felhasználókat.

A Számlázni Jó! fiók ingyenes regisztráció után azonnal használható, bármilyen böngészőből. Nem kell hozzá más, csak internetkapcsolat, akár egy e-mail fiók használatához.

Azóta történt

Előzmények