Idén kicsit más lesz a Kotliners konferencia

A koronavírus nehéz helyzet elé állította a szervezőket.

A Makery csapata bejelentette, hogy idén harmadik alkalommal rendezi meg a nyár legnagyobb Kotlin eseményét, a Kotliners konferenciát.

A dátum 2020. június 5, és míg az elmúlt két évben a BMC adott otthont a rendezvénynek, a jelenlegi körülmények most arra kényszerítették a szervezőket, hogy újragondolják a szervezést. Végül úgy döntöttek, hogy a közösség biztonságát szem előtt tartva egy egész napos, teljesen digitális, globális Kotliners 2020 konferenciát rendeznek meg.

Ennek következtében természetesen a jegyek is sokkal olcsóbbak lettek, és megvásárlásukkal élőben lehet végignézni az előadásokat a két párhuzamos tracken, illetve később is bármikor visszanézhetőek a felvételeket.

A partnerek idén is a Google és a JetBrains, akiktől keynote előadó érkezik, Wojtek Kaliciński és Eugenio Marletti személyében. Mellettük többek között olyan Kotlin-szaktekintélyek előadásait is lehet nézni online, mint Marharyta Nedzelska, Raúl Raja Martínez, Sebastian Aigner, Kevin Galligan, vagy David Denton.

További információk: https://kotliners.com/conference.

 

Azóta történt

Előzmények