Ingyen 100 GB a Telenortól

Az otthoni Hipernet-felhasználóknak a kedvezmény igénybevételéhez iskolai igazolás sem szükséges.

A Telenor ma bejelentette, hogy mobilszolgáltatóként önként csatlakozik az oktatást támogató kezdeményezésekhez, és a nagyképernyős (számítógépes, tabletes) lakossági hordozható mobilinternet-felhasználók számára, iskolai igazolás nélkül is 30 napra egyszeri 100 GB ingyenes adatforgalmat biztosít minden Hipernet Home+, Hipernet Home, Hipernet, MyHipernet Home és Digitális Jólét 2GB tarifacsaládok tarifáit használó lakossági előfizetőnek.

A Telenor ezzel is támogatni kívánja az otthoni tanulást és munkavégzést, illetve a gondtalan ünnepeket a koronavírus második hullámában. Az ingyenes, egyszeri 100 GB adatjegyet a lakossági ügyfelek a MyTelenor online önkiszolgáló felületen, a MyTelenor alkalmazásban, a 1220-as telefonos ügyfélszolgálaton és a Telenor üzleteiben is aktiválhatják, ám a jelenlegi vírushelyzetben az érintkezésmentes, elsősorban az online csatornák használatát javasolja a szolgáltató.

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal egyeztetve a Telenor már november 27-étől hálózatán ingyenesen elérhetővé tette a főbb oktatással kapcsolatos weboldalak elérhetőségét minden előfizetője számára, így ezen oldalak látogatása nem terheli az előfizetők aktív adatkeretét. Most a vírushelyzetre való tekintettel a Telenor a korábbi terveken felül azok számára szeretne segítséget nyújtani, akinek már most a Hipernet az elsődleges otthoni internet-hozzáférésük és a korlátozások, iskolabezárások vagy otthoni munka miatt átmenetileg megnövekedett adatforgalmat generálnak. Az ajánlat december 1. és 31. között vehető igénybe.

Azóta történt

Előzmények