Korlátlanul küld a Vizsla

Ezentúl csak a felhasználó rendelkezésére álló sávszélesség szabhat időbeli korlátot a levél küldőjének vagy fogadójának, ugyanis a VizslaMail a jövőben nem korlátozza a felhasználók által küldhető csatolt állományok méretét. Az Altavizsla gazdája, az SWI Kft. ezzel hazánkban eddig egyedülálló szolgáltatást vezet be. 

Persze nagy állományok küldésénél nemcsak saját szolgáltatónk korlátai jelenthetnek gondot – arra is ügyelnünk kell, hogy a címzett postafiókját egyetlen levéllel feltölteni nem udvarias dolog. A fejlesztők ezt úgy oldották meg, hogy a nagyméretű fájl elküldése csupán egy link automatikus beillesztését jelenti a levélbe. A küldő fél a fájlt az SWI nagy kapacitású szerverére tölti fel, ahonnan a fogadó fél később letölti. Így a nagy állományok sem a küldő, sem a fogadó fél postafiókjának méretét nem növeli.

Egy feltöltött állományokat legfeljebb 5 címre lehet elküldeni és legfeljebb 5 alkalommal lehet letölteni. Az állományokat a szerver a küldéstől számított 7 napig tárolja, majd automatikusan törli.

  • Kapcsolódó cégek:
  • SWI

Előzmények