Konkurensekből partnerek

A humáninformatikai megoldásokat szállító Nexon hosszú távú együttműködési megállapodást írt alá a GriffSoft Informatikai Rt.-vel, amelynek értelmében – a piaci szegmensben köztük eddig fennálló konkurens viszonyt megszüntetve – partnerként működnek együtt. Az egyezség eredményeként a GriffSoft Forrás-PC és Forrás-SQL nevű integrált ügyviteli rendszereinek humánügyviteli alrendszereit a jövőben a Nexon HR- és bérügyviteli megoldására cseréli – közölték a cégek.

„Meglévő és jövőbeni ügyfeleink fokozott kiszolgálása érdekében döntöttünk úgy, hogy igent mondunk a Nexon ajánlatára, és az általunk fejlesztett komplex ügyviteli megoldást nyújtó Forrás-PC és Forrás-SQL rendszereink humáninformatikai moduljaként az e területen piacvezető Nexon megoldásait alkalmazzuk. Cégünk így még jobban tud koncentrálni a Forrás egyéb moduljainak fejlesztésére, színvonalának további emelésére” – mondta Szajbély György, a GriffSoft Informatikai Rt. igazgatósági elnöke.

Az átállás kapcsán a GriffSoft jelenlegi ügyfeleinek nem kell licencdíjat fizetniük, és ha valamelyikük nem rendelkezik a nexONBÉR futtatásához szükséges MS-SQL licenccel, a Nexon ezt kedvezményes áron biztosítja számára. A nexONBÉR jogszabályi követését, ügyfélszolgálatát – a korábbi gyakorlathoz hasonlóan – követési díj ellenében a Nexon fogja nyújtani az egész országot lefedő irodahálózatán keresztül.

Ezen kívül az ügyfeleknek arra is lehetőségük van, hogy eldöntsék, a bérügyvitel feladatait továbbra is házon belül szeretnék-e megoldani. Azok számára, akik a kihelyezés mellett döntenek, a Nexon outsourcing szolgáltatását kínálja, melynek keretei között a cég budapesti és nyolc vidéki irodájából közel 50 000 munkavállaló bérét számfejti havonta.

Előzmények