Kétnapos retró video- és kvarcjáték kiállítás Budapesten

Hirdetés

Idén ötödik alkalommal kerül megrendezésre 2013. április 20-21-én a Retro video- és kvarcjáték kiállítás Budapesten, a Csokonai Művelődési Központban. A rákospalotai helyszín hangulata igazodik a kiállításéhoz: idézi a 80-as évek világát, lehetőséget kínálva a teljes körű nosztalgiázásra.


[+]

Ám nem csak azoknak ajánlott kilátogatni az egész hétvégés eseményre, akik letűnt gyermekkorukat szeretnék visszaidézni, hanem a fiatalabb korosztálynak is, akik kíváncsiak rá, milyen játékokon nőttek fel szüleik, vagy bárkinek, akit érdekel a játékok történelmi hőskora. Ugyanis a helyszínen számtalan gép kipróbálható, játszható a kvarcjátékoktól a régi PC-ken át a játéktermi videojátékig! Egyes kiállításra kerülő gépek féltve őrzött kincsek, melyeket tulajdonosaik közkinccsé tesznek erre a két napra, így garantáltak a különleges darabok.

A kiállítás Facebook oldalán minden információ elérhető, az eseményre jelentkezni is lehet. A szervezők a Veletech 2013-ra is elhoznak majd egy kis bemutatót a gyűjteményből, de mindenképp érdemes megnézni a teljes kiállítást.

Azóta történt