Két változatban jön az új Photoshop

Az Adobe tegnap a Photo Marketing Association (PMA) szakkiállításán bejelentette, hogy kibővíti képszerkesztő szoftvereinek palettáját, a hamarosan megjelenő Adobe Photoshop CS3 program ugyanis két változatban lesz elérhető. A professzionális tervezőknek, fotográfusoknak és grafikusoknak szánt sima Photoshop mellett a cég egy Extended névre keresztelt verziót is a piacra dob – adta hírül a szoftver.hu.

A Photoshop CS3 Extended mindenre képes, amire a díjnyertes anyaszoftver, de lehetőséget biztosít 3D-s képek megjelenítésére, animációk készítésére és a képek adatainak pontosabb, mélyebb elemzésére. A grafikusok és a webdesignerek a képek sorozatából akár animációkat is készíthetnek, amelyeket QuickTime, MPEG-4 vagy Adobe Flash Video formátumba is exportálhatnak. Az Extended a vállalat céljai szerint nagyban megkönnyíti a film- és videoiparban, építészetben, műszaki tervezésben, orvostudományban és egyéb tudományágakban dolgozó szakemberek munkáját.

A Photoshop CS3 szoftver formális bejelentése 2007. március 27-én lesz, az Adobe Creative Suite 3 bemutatójával egy időben. Mindkét alkalmazás forgalmazását még tavasszal megkezdik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Adobe

Azóta történt

Előzmények