Kelet-Európában is terjeszkedik a Telsey

Kelet-Európa felé terjeszkedik az egyik legnagyobb hálózati készülékgyártó, az olasz Telsey. A szélessávú multimédiás kommunikációs eszközeiről ismert cég bécsi központtal hozta létre a Telsey CEE nevű leányvállalatát, mely a közeljövőben budapesti, bukaresti és moszkvai képviseleti irodákkal bővül.

A Telsey az egyik meghatározó fejlesztő az Access Gateway, IP-Video Station és Home Networking megoldásokat illetően. Ezekkel a szolgáltatásokkal a már hazánkban is ismert Triple Play- vagy IPTV- megoldásoknál találkozhatunk. A cég az új piacokon is teljes palettájával jelenik meg, s az új regionális központ megoldások, termékek és teljes körű projektek értékesítését egyaránt tervezi.

A vállalat elnöke, Andrea Bosio a terjeszkedés kapcsán elmondta: „Cégünk a közelmúltban sikerrel lépett be a spanyol, az angol és a skandináv piacokra, mely megfelelő alapot adott a közép- és kelet-európai terjeszkedéshez. A Telsey fokozatosan nemzetközi céggé kíván válni, tehát célunk nem pusztán szélessávú megoldásaink vagy hálózati termékeink népszerűsítése. Mindenütt teljes palettánkkal lépünk a piacra, és az egyes termékek mellett komplex megoldásokat is kínálunk ügyfeleinknek.”