Az iWiW-en is találhat munkát

Új fejlesztést jelentett be az Origo és a Sanoma Budapest: az iWiW közösségi oldalhoz illeszkedő álláskereső alkalmazás akár 4,4 millió felhasználót is elérhet, s mind a hirdetők, mind az álláskeresők számára személyre szabható lehetőségeket kínál. A tesztidőszak végeztével hamarosan a felhasználók is megismerkedhetnek az alkalmazással.

A Sanoma úgy látja, az álláskeresések böngészését felváltja az a helyzet, ahol az álláskeresések előre megadott paraméterek alapján házhoz jönnek, méghozzá egy olyan környezetben, amely a felhasználó számára a leginkább releváns. Mivel az alkalmazáson keresztül az adatbázisba feltöltött állásokból akár egy-egy ismerősnek is lehet ajánlani, az álláskereső és az állás „egymásra találása” sokkal személyesebbé, gyorsabbá válhat.

A Profession.hu fejlesztésében készült szolgáltatás Vaszily Miklós, az Origo vezérigazgatójának meglátása szerint logikus lépés volt, hiszen az iWiW egyrészt „a magyar internetezők életének elválaszthatatlan része”, másrészt pedig „a közösségi oldal gyakorlatilag az első felület, ahol a HR-esek, állásadók megismerkednek leendő munkavállalóikkal.”

Azóta történt

Előzmények