ITech Challenge: húsz csapat a döntőben

Egy többfordulós játék során két virtuális vállalat irányítását vehették kezükbe a műszakis és informatikus felsőfokú tanulmányaikat végző diákokból verbuválódott háromfős csapatok. Egy motorgyár és egy szoftvercég döntéshozatali folyamatait kellett jól ismerniük ahhoz, hogy eljussanak a mai budapesti döntőbe. Az előzetesen kapott információk segítségével a versenyzők megismerhették a cégeket, és például negyedéves periódusokra hoztak döntéseket a termeléssel, kutatás-fejlesztéssel, árazással kapcsolatban.


Az idei ITech Challenge Menedzsment Bajnokság délelőtt kezdődő döntőjére a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban kerül sor. A rendezvény szervezésében, magas szakmai színvonalának biztosításában fontos szerepet játszott az üzleti képzési programjairól ismert EcoSim Üzleti Szimulációk Kft.

A jelentkezett csapatok e-mailes tesztforduló keretében, tét nélkül ismerkedhettek meg a szimulációkkal, majd a regionális fordulók következtek: Budapest, Pécs, Győr és Szeged. A selejtezőkön a résztvevők egészséges versenyszellemről tettek tanúbizonyságot, a legkiélezettebb a több mint 60 csapatos budapesti forduló volt. A 20 döntőbe jutott csapat "tiszta lappal" indul, egyenlő esélyekkel mérkőznek meg az értékes díjakért.


ITech Challenge 2006

A fődíj az Accenture által felajánlott Eten M600+ PDA, de az új Audi TT-t is meg lehet szerezni egy hétvégére a győri autógyár jóvoltából. Ezeken kívül még további értékes nyeremények várnak gazdára: például új mobiltelefonok is.

----------------------------------------

Tudósítónktól:

A 20 legjobb csapat a döntőben újabb kihívásokkal is szembetalálta magát: a Játékvezetés "rendkívüli eseményekkel" próbálta megzavarni a résztvevők stratégiáját, így is bővítve a döntési lehetőségek számát. A döntős csapatok között szoros versenyben alakult ki a végső sorrend. Az ITech Challenge 2006 legjobb menedzsment csapata a BME-ről érkezett „Pizza2Code” (Pilászy István, Takács Gábor, Förhécz András)! Dobogósok a „CREAM” és az „Ukranosoft”.


Pizza2Code - még nem tudják...

 

Azóta történt

Előzmények