Hirdetés

A héten még lehet regisztrálni az ITBN-re

Hirdetés

A szeptember 24-én megrendezésre kerülő Informatikai Biztonság Napjára (ITBN) rekordszámban regisztráltak eddig. Csak szeptember elején indult az idén ötéves rendezvényre a résztvevők online regisztrációja, de pár nap alatt a rendelkezésre álló férőhelyek közel felét betöltötték. A várható nagy érdeklődés miatt idén új helyszínen, a Cinema City Arénában (Aréna Mozi) lesz az esemény, és a belépést gyorsító és egyszerűsítő megoldást is bevezettek a szervezők.

„Az előzetes visszajelzések igazolták az idén bevezetett újításokat és azt a célunkat, hogy minden érdeklődő számára a legjobb bejutási feltételt biztosítsuk. 2009. szeptember 19-ig várjuk az online jelentkezéseket, mivel az idén is szponzoraink biztosítják az érdeklők számára az ingyenes belépést, és szeretnénk mindenki számára lehetővé tenni, hogy az idei jubileumi eseményen részt vegyen” – mondta Keleti Arthur, a rendezvény főszervezője.

Az idei ITBN alapvetően az adatok védelme köré szerveződik, de sok előadás lesz majd a naplóadatok elemzéséről, a megfelelőség kihívásairól, a kockázatok felméréséről. A közönség betekinthet majd a biztonsági elemzők munkájába, az etikus hacking kulisszatitkaiba. A 43 előadás mellett 38 standon várják a nemzetközi biztonsági gyártók az érdeklődő döntéshozókat és szakembereket.

Hirdetés

Azóta történt

  • Hacktivity 2009: Tananyag lesz?

    Különösen nagy sikerrel zárul az idei Hacktivity, a magyar hackerek mára kiemelt rangot elnyert konferenciája, s az esemény értékelésére kértük az egyik szervezőt.

  • Nézd nálunk a Hacktivityt! Élő közvetítés

    Az idei konferencián a szokásos programok mellett 28 előadás hangzik ebből, ebből 11 élőben lesz követhető az IT cafén. Készülünk egy exkluzív meglepetéssel is.

Előzmények