Ismét meghirdeti innovációs pályázatát az Invitel

Az Invitel az idén is meghirdeti InnoMax pályázatát – közölte a héten a távközlési vállalat. A pályázattal a cég támogatni szeretné azokat a kis- és középvállalatokat, amelyek az Invitel valamilyen üzleti szolgáltatását felhasználva, azt innovatív módon alkalmazva értek el üzleti sikereket, tették hatékonyabbá működésüket. Az Invitel InnoMax Díjra 2010. december 1. és 2011. január 31. között lehet nevezni.

A pályázatra annak weboldalán lehet nevezni egy rövid pályázati űrlap kitöltésével. A cég közleménye szerint nemcsak szolgáltatás- vagy termékfejlesztéssel lehet pályázni, termelési, logisztikai, illetve HR-területről is várnak jelentkezőket. A zsűriben Krisán László, a KA-VOSZ Zrt. vezérigazgatója, dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. elnöke, Orosz Györgyi, az FN.hu főszerkesztője, Sugár Mihály, a BellResearch vezető tanácsadója és Zsembery György, az Invitel üzleti működéséért felelős vezérigazgató-helyettese vesz részt. A nyertesek kiválasztására 2011 februárjában kerül sor, az 5-19 fős cégek 300 000 forint; a 20-69 fős cégek 500 000 forint; a 70-250 fős cégek pedig egymillió forint értékű díjat nyerhetnek.

Az idén újdonság, hogy elindul az InnoApps pályázat, a főiskolások és egyetemisták versenye. E pályázaton két kategóriában osztanak díjat: az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a könnyedebb hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni. A díj kategóriánként 200 000 forint és 1 éves Net&Go előfizetés. A „Szórakozz!” kategóriába érkezett pályázatokra az Invitel Facebook oldalán lehet szavazni, a „Ne szórakozz!” kategóriában pedig a szakmai zsűri választ nyertest – közölte a cég.

Azóta történt

Előzmények