Hirdetés

Már lehet szavazni a Facebookon az InnoApps verseny alkalmazásaira

Hirdetés

Az InnoApps pályázat a középiskolás és a felsőoktatásban tanuló „applikációfejlesztők” versenye. Az Invitel célja, hogy a pályázaton keresztül minél több fiatal fejlesztő kapjon támogatást és mutathassa meg tehetségét a szélesebb közvéleménynek is. Az üzlethez, munkához kötődő „komolyabb” témájú fejlesztésekkel a „Ne szórakozz!” kategóriában, a „könnyedebb” hangvételű fejlesztésekkel pedig a „Szórakozz!” kategóriában lehet pályázni.

Mindkét kategória győztese egy táblagépet (Google Nexus 7) és 200 ezer forint értékű vásárlási utalványt vihet haza, miközben a kiírónak köszönhetően az egész ország megismerheti nevét és munkáit. A pályázatokra az Invitel Facebook-oldalán lehet szavazni.

InnoMax zsűri: elit kör

A zsűri immár hagyományosan, az üzleti élet, az informatika, a média és az innováció világából érkező szakemberekből áll. Már negyedik éve tagja az InnoMax zsűrijének Krisán László a Széchenyi Kártya programot megalkotó és koordináló KAVOSZ Zrt. vezérigazgatója. Másodszor vállalta el a zsűrizést Papp Péter programozó matematikus, a kancellar.hu informatikai biztonsági cégének elnöke valamint dr. Peredy Zoltán egyetemi doktor, a Nemzeti Innovációs Hivatal főosztályvezető-helyettese. Az InnoMax médiapartnere a CEMP, a zsűrizésben Pusztay András az Index.hu Zrt. ügyvezető igazgatója, közgazdász, újságíró vesz részt a média világából. Ugyancsak először lesz zsűritag Halácsy Péter a világhírű karriert befutó prezi.com társalapítója, technológiai igazgatója. A zsűri elnöke az idei évben Gerlei Gyöngyvér az Invitel Zrt. vállalati értékesítési igazgató lesz.

Azóta történt

Előzmények