Vállalati biztonsági szoftvert is kínál az Interware

Az Agnitum termékek magyarországi kizárólagos forgalmazását ellátó Nollex Nemzetközi Kft. és az Interware Zrt. már 2008-tól együttműködik: az internetszolgáltató az Agnitum komplett internetbiztonsági csomagját, az Outpost Security Suite Pro megoldást kínálja új ADSL-előfizetőinek. A most kibővített kooperáció keretében a szolgáltató az Outpost Network Security vállalati védelmi szoftver terjesztésében is részt vesz.

Hirdetés

„Úgy érzékeltük, hogy a tavaly óta értékesített Outpost Security Suite Prónak igen kedvező a visszhangja egyéni előfizetőink körében” – mondta Pámer Róbert, az Interware vezérigazgatója. „Logikus lépés volt, hogy vállalati ügyfeleink biztonsága érdekében egy hasonlóan teljes körű védelmi megoldást keressünk, amit nyugodt szívvel ajánlhatunk nekik. Az otthoni változattal szerzett jó tapasztalatok miatt az Outpost Network Securityre esett a választásunk.”

A kis- és nagyvállalatoknál egyaránt bevethető Outpost Network Security védi a helyi hálózatokat a külső támadásoktól, távol tartja a végpontoktól a kártevőket, megakadályozza a belső információk nyilvánosságra kerülését, szabályozza az alkalmazottak internethasználatát, és leveszi az IT-munkatársak válláról a védelem telepítésének és kezelésének feladatát – állítják.

„Az informatikai biztonság fogalmába ma már nem csupán a peremvédelem (tűzfal, vírusszűrés stb.) tartozik. Közhely, hogy az adatlopások jó része például a vállalaton belül történik. Az Outpost Network Security USB-port-blokkolás funkciójával megakadályozható az érzékeny adatok kimásolása, vagy éppen egy mobilinternetes eszköz csatlakoztatásával a vállalati tűzfal megkerülése” – mondta Kecskés Győző, a Nollex ügyvezető igazgatója.

Az Agnitum Outpost Network Security az Interware-től árkedvezménnyel rendelhető meg – áll a szolgáltató közleményében.

Azóta történt

Előzmények