Márciusban jön az Internet Explorer 8

A Microsoft a vártnál hamarabb ki fogja adni az Internet Explorer 8 végleges verzióját, gyakorlatilag már lezárták a teszteket – értesült a pontos információival tekintélyt szerzett malajziai technológiai oldal, a TechARP.com.

Hirdetés

A lap szerint az új böngésző gyártásra kész változatát (release to manufacturing – RTM) körülbelül két hét múlva, március 5-étől már eljuttatják a gyártókhoz. A Microsoft szóvivője ezt az értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

A TechARP azt is tudni véli, hogy az eredetileg a feltehetően az év végi ünnepi szezonban a boltokba kerülő Windows 7 operációs rendszerrel összekötött Internet Explorer 8 felkerülhet azokra a számítógépekre is, melyeket a kereskedők még Windows Vistával vagy (a downgrade lehetőségét kihasználva) Windows XP-vel árusítanak, ezt az opciót biztosítja a Microsoft az OEM-partnereknek. Sőt, a jelenlegi XP-, illetve Vista-felhasználók is frissíthetnek majd az IE 8-ra.

A lapnak arról nincs értesülése, hogy az IE 8 végleges nyilvános változata mikor jelenik meg, de a korábbi tapasztalatok alapján úgy vélik, március vége lesz ez az időpont.

Azóta történt

Előzmények