A vállalatokat akarja meggyőzni az Intel Hungary

Az Intel Hungary GoIT néven és címen weboldalt indított, melyen az anyacég vállalati megoldásait mutatja be az üzleti felhasználóknak. Az oldalon az érdeklődők információkat és akár üzleti tanácsokat is kaphatnak a vPro üzleti platformok, a felhőalapú számítástechnika, a személyi számítógépek lopás elleni védelme vagy az MSP-vé (Managed Service Provider) válás kérdéseiben. Külön fejezet foglalkozik a kis- és középvállalatok számára elérhető EU-s erőforrások infrastruktúrájával.

Hirdetés

Az Intel Core vPro aloldalon a vPro technológiát ismerhetik meg az érdeklődők. A vPro egy, a hardverbe beépített felügyeleti szolgáltatás, amely lehetővé teszi a számítógép távolról történő kezelését és felügyeletét még akkor is, ha az operációs rendszer nem működik.

Az Intel Anti-Theft technológiára – lopás elleni védelem – is kiemelt figyelmet kap az oldalon, hiszen az elhagyott és ellopott céges notebookok adatainak értéke sokszor felbecsülhetetlenül magas. Az Intel különböző fejlesztőkkel és szolgáltatókkal közösen kettős zárral teszi illetéktelenek számára használhatatlanná az elveszett notebookokat.

„A goit.hu létrehozásával szeretnénk a hazai cégeknek megmutatni, hogy milyen technológiai megoldásokkal képesek valóban racionalizálni költségeiket, új struktúrákban gondolkodva valódi megoldásokat találni a felmerülő kihívásokra. Olyan megoldásokat is kínálunk a cégeknek, amelyekkel váratlan, de mégis kulcsfontosságú helyzetekre tudnak felkészülni, hiszen a problémák megelőzése fontosabb, mint az elhárításuk” – mondta Gacsal József, az Intel Hungary üzletfejlesztési igazgatója.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Intel

Azóta történt

Előzmények