Hirdetés

Beismerte a TikTok előnyét az Instagram

Az Instagramért felelős Adam Mosseri egy interjúban vallotta be, hogy nem teljesen elégedettek a Reels nevű megoldásukkal, a TikTok előttük jár.

Az Instagram a Reels nevű megoldásával szerette volna kiszorítani a piacról a TikTokot. Ez eddig nem sikerült, és Adam Mosseri most maga árulta el egy interjúban, hogy nem teljesen elégedettek azzal, amit eddig összeraktak.

Az Instagramért felelős vezető azt mondja, még nem boldog a Reels kapcsán, és bár egyre több ember oszt meg és néz ilyen tartalmakat, az állítása szerint sok még a tennivaló, a TikTok pedig előttük jár.

Mosseri dicsérte a TikTokot annak innovatív és kreatív eszközei miatt (mint szűrők, effektek), de ígért hasonló jó újításokat az Instagramhoz is. Olyanoknak szeretnének kedvezni, akik kreatív beállítottságúak, és a megélhetésért készítenek gyorsan terjedő tartalmakat a platformra.

Az Instagram-vezér szerint probléma még, hogy a legtöbben nem tudják, hogy mi a különbség a normál Instagram-videók és az IGTV-videók között. Ezért szeretnének mindent egyszerűsíteni. Az állítása szerint tavaly túl sok újdonsággal próbálkoztak, most pedig ideje újra az egyszerűségre koncentrálni. Mosseri utalt rá, hogy a normál videók, az IGTV és a Reels kapcsán egységesítésre lehet számítani. Az persze a jövő kérdése, hogy sikerül-e jobban megszorongatniuk a TikTokot.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények