Meghosszabbították az InnoMax pályázat határidejét

A mai közleményből kiderül, hogy a szolgáltató, valamint a neves szakemberekből álló zsűri 2015. április 26-ig várja az innovációs seregszemlére a jelentkezéseket. Az ünnepélyes díjkiosztó gálára 2015. május 14-én kerül sor.

Hirdetés

Miénk itt a tér

A közlemény szerint az eddig beérkezett pályázatokból jól látszik, hogy a hazai innovációs szellem az üzleti- és civil szféra legkülönbözőbb területein megmutatkozik. A mostanáig regisztrált vállalati pályamunkák között például találunk egészségügyi, környezetvédelmi, illetve logisztikai témájú fejlesztési terveket is, míg a nonprofit szervezetek projektötletei a pozitív lelki beállítódás fontosságának hangsúlyozásától egészen az állatok megfelelő gondozásáig terjednek.

A jövő fiatal fejlesztői az idei évben sem tétlenkedtek: így akár egy igazán jó szórakozóhelyet szeretnénk megcélozni egy összeszokott baráti társasággal, akár egy felderítő repülőgép vezetésének izgalmait szeretnénk átélni, vagy épp anatómiai ismereteinket kívánjuk bővíteni, ötletes applikációk egész sorából válogathatunk, és a benyújtott pályázatok által felölelt szakterületek száma napról-napra csak nő.

Meghosszabbított határidővel támogatják a pályázókat

Több pályázó – elsősorban civil szervezet és iskola – kérésének eleget téve az Invitel csaknem egy hónappal meghosszabbította az eredetileg március 31-ére kitűzött jelentkezési határidőt. Így a 2015-ös InnoMax Business, Hűség, Nonprofit, InnoApps és InnoSchool Díjakra egészen április 26-ig lehet jelentkezni innovatív kezdeményezésekkel, megvalósult fejlesztésekkel.

A jelentkezéssel kapcsolatos információk és részletek elérhetők a vállalat InnoMaxról szóló weboldalán.

Hirdetés

Előzmények