Hirdetés

Ingyenes internet a Volánbusz távolsági járatain

A Vodafone és a Volánbusz Zrt. együttműködésének köszönhetően a mai naptól 80 távolsági buszjáraton vált elérhetővé az ingyenes, wifialapú internet-hozzáférés – jelentették be ma vállalatok.

Hirdetés

„A mobilinternet népszerűségét ma már senki sem vitatja. Mind a munkában, mind pedig a szórakozásban kitűnő társ lehet, gyors és egyszerű internetelérést biztosítva a felhasználóknak. Szeretnénk minél jobban kibővíteni a felhasználás módját, ennek érdekében a reptéri minibuszok után most a Volánbusz távolsági járatainak több mint 60 százalékát is elláttuk wifikapcsolattal” – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország elnök-vezérigazgatója.

Az internetszolgáltatás szeptember 30-tól 34 vonalon érhető el, többek között a bécsi, a soproni, a zalaegerszegi, a nagykanizsai, a szekszárdi, a pécsi, a bajai, a szegedi, a battonyai és az egri járatokon vehető igénybe a wifi feliratú matricával ellátott autóbuszokon. A hálózat használata ingyenes, a Volánbusz nem számol fel extra díjat a szolgáltatásért, mely bármely wifiképes eszközzel használható.

A szolgáltatásairól további információ a Volánbusz weboldalán található.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények