24 órás informatikai verseny indul diákok számára

A gyulai Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakképző Iskola, illetve Kollégium meghirdeti az első 24 órás INFOmaraton versenyt azon fiatalok számára, akik úgy érzik, jártasak a következő informatikai szakterületeken: hálózatok; Windows adminisztrátori ismeretek; irodai alkalmazások; weblaptervezés, dizájn; egyéb szoftverek és hardverek.

Hirdetés

A verseny kétfordulós: egy online elődöntő, illetve a döntő. Az előzetesen regisztrált csapatok vesznek részt az elődöntőn, s az itt elért eredményükről e-mailben kapnak tájékoztatást a résztvevők. A döntőbe a legjobb 10 csapat jut, s itt már valós helyszínen, egy 24 órás verseny keretében derül majd ki, ki lesz a győztes. A helyezettekre különféle értékes tárgynyeremények várnak, de minden döntős versenyző nyer.

A háromfős iskolai csapatok tagjai 17 és 22 évesek lehetnek (s vagy tagjai jelenleg is egy középiskolának, vagy tagjai voltak), de iskolájuknak az Észak- vagy a Dél-Alföld régióban kell lennie. Jelentkezési határidő március 29., az online selejtező időpontja április 9.

Részletes információk a feltételekről, a verseny menetéről, a jelentkezésről stb. az INFOmaraton honlapján találhatóak.

Azóta történt

Előzmények