Indul a Hacktivity és az IT café játéka

Ismét egy vetélkedőre invitáljuk hűséges olvasóinkat: a ma kezdődő játékban lesznek majd nehéz kérdések is, de azért nem kell megijedni, egy kis kutatómunkával minden kérdésre megtalálhatjuk a választ a világhálón. Az infobiztonsági vetélkedőt a Hacktivity 2008 konferencia alkalmából szerveztünk, mely az informatika mindennapjainak kihívásaira szeretné a figyelmet írányítani. Idén fajsúlyosabban jelenik meg a programban a hackelés hardver- és szoftverközeli, "hardcore" bemutatása az "alternatív szakmai közösség" előadásában. Érzékeljük azt is, hogy az internet és a privacy kapcsolatrendszerének megnyugtató kezelése jelenti az egyik legnagyobb kihívást a közeljövőben az infokommunikációs társadalom résztvevői számára. A mostani Hacktivityn újdonság lesz az is, hogy szerepelnek már olyan előadások, ahol e témakört technológiai szempontból közelítik meg az előadók. Ezt a szekciót a PET Portál és Blog lelkes alkotógárdája gondozza.

Az IT café csütörtökig tartó tudáspróbáján – szándékaink szerint – a profi biztonsági szakemberek mellett a „műkedvelők” is eséllyel indulhatnak, de azért a díjakért komolyan meg kell majd küzdeni.

És akkor dobpergés, trombitaszó, pomponlányok... Induljon a VERSENY!

KLIKK!

Végül, de nem utolsósorban emlékezzünk meg azokról, akik ajándék-felajánlásukkal megtisztelték játékunkat. Partnereink ezzel a gesztussal is kifejezték az informatikai biztonságért érzett felelősségüket, elkötelezettségüket. A támogatók (ábécésorrendben): Avnet Technology Solutions, Cisco Magyarország, ESET Software - Sicontact Kft., Könyvlelő.hu, NETGo.hu, Meroving Internetkutató, Notebookspecialista.hu, NotebookTrend.hu, Panda Security, PET Portál, PROHARDVER. A nyertesek az IT Café szerkesztőségének elismerő oklevelét is átvehetik.

Díjak:

Azóta történt

Előzmények