A magyar vállalatok kedvezményes áron vásárolhatnak jegyet az IFA-ra

A szakmai látogatóknak hasznos lehet ez az esemény, segít nekik kijutni a Német-Magyar Kereskedelmi Kamara.

A már megszokott módon idén is az ősz elején, egészen pontosan 2019. szeptember 6. és szeptember 11. között kerül sor a technológiai szektor egyik legfontosabb éves szakkiállítására. A berlini IFA a szórakoztatóelektronikai, telekommunikációs, háztartási gép- és IT- mellett a gépjárműipar fontos és jelentős szereplőinek seregszemléje. A német főváros szívében óriási területen zajló rendezvény minden évben, így idén is kiemelt fontossággal bír a szakmai látogatók számára.


[+]

Ők azok, akik azért látogatnak ki az expóra, hogy ott megerősítsék a kapcsolatot már meglévő partnereikkel, vagy új kapcsolatokat, szerződéseket kössenek, megállapodásokat írjanak alá. Szemezgessenek az új termékek és technológiák között, megnézzék saját szemükkel azokat az eszközöket, megoldásokat, amelyek a közelgő karácsonyi szezonban, illetve a jövő évben komoly szerepet játszhatnak. Emiatt az ilyen területen tevékenykedő, hazai nagy-, kis- és középvállalkozások munkatársainak számára is érdekes, gazdaságilag gyümölcsöző lehet a rendezvény, tehát érdemes rá kilátogatniuk.


[+]

Ebben segítséget nyújt az IFA kiállítás hivatalos magyarországi képviselete, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara. A szervezeten keresztül ugyanis 2019. augusztus 31-ig kedvezményes áron vásárolhatóak meg a szakmai belépők, amihez a jegyrendelés weboldalára kell ellátogatni. Fontos információ, hogy az idei évben megrendezésre kerülnek az IFA+ Summit (2019. szeptember 8-9.) és Shift Automative (2019. szeptember 10-11.) nevű kiegészítő, kizárólag a szakmai közönség számára elérhető események is, amelyekre szintén válthatók kedvezményes belépők.

Azóta történt

Előzmények