Közös projekt indítását jelentette be az IBM és az SAP

Hirdetés

Az éves Lotusphere konferencián, 7500 vásárló és partner előtt az IBM és az SAP AG együtt jelentették be, hogy egy új, „Atlantic” kódnevű közös szoftvertermék elkészítését tervezik. Az új megoldás a Lotus Notes szoftvert integrálja az SAP Business Suite-tal, így a Lotus Notes vásárlói közvetlenül érhetik el és kezelhetik az SAP üzleti folyamatokat és adatokat a mindennap használt asztali környezeten. A vállalatok szerint az IBM Lotus és az SAP számos közös vásárlója kérte az „Atlantic” szoftver által nyújtott funkcionalitást, mivel az IBM 100 legnagyobb vásárlójának túlnyomó része az SAP megoldásait is használja.

„Ez az együttműködés megerősíti elkötelezettségünket az IBM-mel. Több mint 30 éve működik együtt az IBM és az SAP, hogy közös vásárlóinkat, a több mint 9 ezer ügyfelünket az üzleti hatékonyságot növelő csúcstechnológiájú megoldásokkal lássuk el.” – kommentálta a megállapodást Vishal Sikka, az SAP technológiai igazgatója.

Az első kiadás várhatóan 2008 negyedik negyedévében fog megjelenni, és mindkét cég értékesíteni fogja. Amennyiben a termék testre szabására lenne szükség, az IBM Global Business Services konzultációval és egyéb professzionális szolgáltatásokkal áll a felhasználók rendelkezésre, de az SAP partnerei, illetve az egyéb globális és regionális rendszerintegrátorok is fel lesznek készítve az „Atlantic” szoftver igény szerinti testre szabására.

Atlantic

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM
  • SAP

Azóta történt

Előzmények