Mobilbiztonsági szolgáltatást indít az IBM

Hirdetés

Az okostelefonok és a táblagépek egyre bővülő piacára lép be az IBM egy új szolgáltatással, melyet Hosted Mobile Device Security Managementnek neveztek el. Az új termék komplett megoldást kínál vállalkozásoknak, akik a segítségével az alapvető biztonsági szolgáltatásokon kívül a jogosultságokat és hozzáféréseket is tudják vele kezelni, illetve a felhasználói viselkedés kontrollálására is alkalmas.

Az IBM tájékoztatója szerint az általuk kínált csomag szinte minden biztonsággal kapcsolatos problémára kínál választ: az alkalmazottak okostelefonjain és tabletjein beállíthatóak a biztonsági szintek, képes megvédeni a tárolt adatokat, ha a készüléket ellopják vagy elveszítik, ez utóbbi esetekben segítenek megtalálni az eszközöket stb.

A Juniper Networksszel együtt kialakított technológia elérhető lesz az összes fontos operációs rendszeren: Apple iOS, Google Android, BlackBerry, Symbian, Microsoft Windows Mobile.

  • Kapcsolódó cégek:
  • IBM

Előzmények

  • Indul az IBM 48 órás programozóversenye

    Hatvan programozó költözik be ma délután a Debreceni Egyetemre, hogy két nap leforgása alatt megoldást találjon egy magyar nonprofit szervezet informatikai problémájára.

  • Vezérigazgatót cserél az IBM

    2012-től Virginia Rometty személyében női vezető irányítja majd az informatikai óriásvállalatot.

  • Bemutatkoztak a hazai IBM új vezetői

    Az itthon is kerek születésnapját ünneplő vállalat a szolgáltatásokban és a szoftverekben lát kitörési lehetőséget.