Hirdetés

A kormány az Uber után a Pokémon Gót is tiltsa be!

Mint a Vastagbőr is megírta, a MaTe (Magyar Társasjátékos Szövetség) felszólította a kormányt, hogy tiltsa be Magyarországon a Pokémon Go játékot, miután egy ütős performansz keretében Gazdálkodj okosan! társasjátékokkal barikádozták el a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) bejáratát.

Hirdetés

Közleményük szerint: „A Magyar Társasjátékos Egyesület alapvető célja az, hogy a felnőtteknek és a családoknak megmutassa, hogy a társasjátékozás milyen hatékony és szórakoztató közösségi időtöltés, és a világnak ez a része milyen hatalmas fejlődésen ment keresztül az utóbbi pár évtizedben, a Gazdálkodj okosan! és a Rizikó uralta korszakot követően. Úgy gondoljuk, e szórakozási forma a fejlődésének köszönhetően ütőképes alternatíva a számítógépezés és a szellemileg ellustító tévézés uralta világban.”

Ezzel a jelentéssel párhuzamosan a Hírcsárda nevű, meghatározó portál is kiadott egy közleményt, és ebben az szerepel, hogy Metál Zoltán, az Országos Taxis Szövetség elnöke azt mondta egy bevezetendő új intézkedésről, hogy: „Ideje volt már modernizálni a személyszállítást, nagyon örülünk, hogy ehhez minőségi partnereket találtunk, akik rendesen adóznak is”. A jövőben a megállapodás alapján az utasok illetékbélyeggel ellátott borítékban feladott, kézzel írott levéllel rendelhetnek maguknak autót, amivel a Kormányablakok is jól járnak, hiszen náluk lehet majd beszerezni az 1000, 5000 és 10000 forintos bélyegeket.„Ez a jövő, a személyes kommunikáció, az egymáshoz közelebb kerülő emberek, a várakozás közbeni szórakozás közös varázsa” – mondta Metál.

A megállapodás hírére a taxisok közölték: egyhetes forgalomlassítással ünnepelnek, sőt, tetszőleges mobiltelefonnal rendelkező sofőröket meg is vernek. „A csóró parasztok, akiknek ez nem tetszik, járjanak busszal – LOL” – nyilatkozta a hír kapcsán Tóth Gyula „Tufa”, a Bőrnyakú Taxisok Baráti Körének szóvivője.

Híradásunk források átvételén alapul. Amennyiben önt ez megtévesztette, kérjük, reklamáljon az eredeti hírek írójánál, esetleg gondoljon bele, hol él, valamint javasoljuk iróniadetektor vásárlását.

Azóta történt

Előzmények