Hatvan FPS Full HD-ban is a Twitchen

A szolgáltató eltörli a 3,5 megabites adatfolyam-korlátot, bevezet egy új segédeszközt és újraírta a súgóját is.

Több hasznos újdonságot is bejelentett az elsősorban online közvetítésekkel foglalkozó, a játékosok és az őket előszeretettel bámuló, egyre gyarapodó közösség által közkedvelt Twitch. A szolgáltató többek között elindította a Full HD-s (1080p), másodpercenként 60 képkockás közvetítés lehetőségét.

Elsőként viszonylag szűk körben tesztelik a szolgáltatást, az ígéret szerint viszont néhány héten belül minden felhasználónál aktiválják majd. Ez a lépés együtt jár azzal is, hogy az eddigi 3,5 megabites bitráta-korlátozást eltörlik, sőt az alacsonyabb felbontást használók számára is javasolttá teszik a 3-6 megabites adatfolyamot.

Újdonság még az Inspector, ami ellenőrzi a közvetítő eszközeit és a rendelkezésre álló sávszélességet, ez alapján javaslatot tesz az optimális beállításokra, sőt minden munkamenet előtt gyorstesztet is végez amellett, hogy menet közben igény szerint monitorozza a stream minőségét és szükség esetén beavatkozni is képes. Az Amazon tulajdonában álló streamszolgáltató teljesen újraírta a telepítési és közvetítési segédleteit is, ezeket a stream.twitch.tv oldalról érhetik el az érdeklődők.

Azóta történt

Előzmények

  • Közvetítés közben halt meg egy játékos

    A maratoni játékkal jótékony célra gyűjtött. 22 óra után kiment pár percre, de vissza már nem jött. A gépéről egy nyomozó válaszolt az érdeklődőknek.