Hatszázezer munkaállomás Novell hálózaton

A Novell 39 millió dollár értékű szerződést kötött a brit Egészségügyi Minisztériummal átfogó biztonsági, felügyeleti és infrastruktúra szoftvermegoldások létrehozására. A Nemzeti Egészségügyi Szolgálattal (NHS) kötött hároméves megállapodás a Csatlakozás az Egészségért (Connecting for Health) program keretében lehetővé teszi, hogy a teljes szervezeten belül, az NHS több mint 600 ezer munkaállomásból álló infrastruktúráján alkalmazzák a Novell megoldásait. A várakozások szerint ez jelentős költségmegtakarítást eredményez az egészségügyi szervezet számára.

Az adatatok és alkalmazások szinkronban tartására, a hozzáfárések és jogosultságok kezelésére az NHS teljes szervezete a Novell Identity Managert, a munkaállomások felügyeletére pedig a Novell ZENworks terméket fogja használni. Az NHS a szervezet egyes egységeinél a Novell Open Enterprise Servert is bevezeti, így lehetővé válik a NetWare szolgáltatások elérése Linux rendszereken is, a meglevő infrastruktúra lecserélése nélkül.

Az új informatikai infrastruktúra több mint 100 ezer orvost, 380 ezer ápolót és további 50 ezer egészségügyi szakembert köt össze, biztosítva ezzel a több mint 50 millió angliai páciens zökkenőmentes ellátását. Az NHS dolgozói számára a Novell szakmai képzést is biztosít.

Azóta történt

Előzmények