Harminc százalékkal nőtt a MultiSoft

Hirdetés

2005-ös, 430 millió forintos árbevételét több mint 30 százalékkal 560 millióra javította tavaly a decemberben fennállásának 15. évét ünneplő, elsősorban Microsoft ERP-rendszerekkel foglalkozó MultiSoft Kft. „2006-ban hét, a Microsoft Dynamics NAV-hoz kapcsolódó bővítményt (add-on) lokalizáltunk, részben horizontálisan, részben vertikálisan bővítve a szoftver felhasználási területét” – mondta Ádám Zoltán, a cég marketingmenedzsere. A hét fejlesztés egyike az Incadea, ami a Microsoft Dynamics NAV legnagyobb add-onja és hazánkban elsőként a BMW magyarországi kereskedőinél kerül bevezetésre. Emellett a több mint 40 alkalmazottal működő vállalat CRM-szolgáltatással bővítette portfólióját, és jól halad a beszédfelismerő rendszerek fejlesztése és a digitálisdiktafon-rendszerek kiépítése is.

„Bár a gazdaság lendülete többek szerint megtorpant az év második felében, úgy tűnik, a kkv szektornak szánt ERP-rendszerek iránt a kereslet csak tovább nőtt. Ehhez mérten a vállalat az idén is a tavalyihoz hasonló pénzügyi növekedésre számít, a további bővülés helyett 2007-ben inkább a tavaly kibővült vállalat stabilizálásán lesz a hangsúly. Ha ez a tendencia 2007-ben is folytatódik, bizakodással várhatjuk az előttünk álló évet” – jósolta a szakember.

Előzmények

  • Jól megy a MultiSoftnak

    A Microsoft vállalatirányítási rendszereket forgalmazó cég a kkv-k megrendeléseinek köszönhetően erős forgalomra számít.