Ha lemaradt a műsorról, nézze meg a neten!

A Fox tévétársaság is beindítja online televíziós csatornáját, ahol már az adások másnapján elérhetők lesznek a legnépszerűbb programok ismétlései – adta hírül tegnap a The Wall Street Journal internetes oldala. A Fox hálózat eddig 187 partnerével egyezett meg, így a vezető műsorok 60 százaléka lesz online is elérhető. A megkötött szerződések hat évre szólnak.

A Fox a nagyobb társaságok közül utolsóként váltotta meg jegyét az egyre sebesebben robogó on-demand expresszre. A Walt Disney társaság tulajdonában levő ABC hálózat is nemrég jelentette be, hogy sikerprogramjait – köztük a Született feleségeket és a Lostot – ingyen letölthetővé teszi egy reklámokkal támogatott webszolgáltatáson keresztül. A CBS csatorna az NCAA egyetemi kosárlabda bajnokság rájátszásának online közvetítésével szeretné a maga szeletét kihasítani a piacból. Az NBC pedig már tavaly december óta kínálja letöltésre egyes műsorait az Apple iTunes áruházán keresztül.

A Fox, bár későn kapcsolt, reményei szerint nem fog lemaradni a versenyben, mivel a csatorna kínálatában olyan kiugró nézettségű műsorok vannak, mint például a Simpson család kalandjai.

Azóta történt

Előzmények