Vezért cserél a GTS Central Europe

Hirdetés

Három év után távozik a GTS Central Europe éléről Adam Sawicki vezérigazgató – közölte ma az alternatív szolgáltató hazai leányvállalata. A menedzser a cégcsoport vezetéséért egy olyan fontos periódusban felelt, amelynek során kialakult annak teljes közép-európai régióra kiterjedő, egységes stratégiája, középpontban az üzleti előfizetők kiszolgálásával. A kedvezőtlen gazdasági környezet ellenére Sawicki vezetése alatt a csoport cash flow és EBITDA-mutatói minden évben növekedtek. Helyét Danny Bottoms amerikai üzletember veszi át

Danny Bottoms
Danny Bottoms

„Az Adam Sawicki irányításával zajló átszervezés eredményeképpen a GTS-csoport a vezető telekommunikációs szolgáltatók közé emelkedett jövedelmezősége és készpénztermelő képessége alapján. Adam sikeresen átvezette a GTS-t a gazdasági recesszió időszakán, miközben nemcsak teljesítette, hanem túl is szárnyalta a cég 2007-ben elfogadott stratégiájában foglaltakat. Munkájának eredményeképpen az elmúlt három évben az EBITDA majdnem egyharmadával nőtt” – méltatta a távozó vezetőt Krzysztof Krawczyk, az Innova Capital magánbefektetői alapnak, a GTS Central Europe társtulajdonosának ügyvezetője.

A vezérigazgatói poszton Sawickit az amerikai Danny Bottoms váltja, aki a Cavalier Telephone Corporationtől, egy az Egyesült Államok keleti felén működő alternatív szolgáltatótól érkezik. A menedzser itt két évig dolgozott a cég elnökeként és ügyvezetőjeként, mielőtt a vállalatot 2010-ben felvásárolta a PAETEC. Azt megelőzően Bottoms a dubaji Showtime Arabia előfizetéses televíziótársaság működésért felelős vezetője volt, az előtt pedig öt évig az OnFiber Communications elnökeként és ügyvezetőjeként dolgozott. A vezető a távközlési és médiaiparban több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkezik.

Azóta történt

Előzmények