Mától Magyarországon is elérhető a Google Music

A Google a már meglévő 12 mellett mától újabb hét országban tette elérhetővé előfizetés ellenében korlátlan zenehallgatást biztosító szolgáltatását, a Google Musicot, így Oroszország, Svájc, Finnország, Hollandia, Csehország és Liechtenstein mellett a magyar felhasználók is hozzáférhetnek.

Az online alkalmazásboltból, a Google Playből letölthető androidos alkalmazás használatának feltétele egy Google Pénztárca (Wallet) fiók létrehozása. Van lehetőség egy 30 napos próbaverzió tesztelésére is, illetve az újonnan csatlakozott országokban a november 15-ig belépők kedvezményes áron fizethetnek elő: Magyarországon 1950 forintos havidíj helyett 1650 az akciós ajánlat.

Google Music

A Google Zene a felhasználók számára az előfizetésért a teljes katalógushoz való reklámmentes hozzáférést biztosítja, akár több eszközön is. Lehetőség van egy 20 ezer tételes tároló kialakítására, tartozik hozzá rádiófunkció is, mely lejátszási listákat hoz létre, illetve a több millió zenével nem megelégedők egy 18 millió tételes adatbázisból válogathatnak és vásárolhatnak zenéket. Megoldható a saját zenék tárolása, illetve biztosítják az offline zenehallgatás lehetőségét is – amennyiben valaki az ingyenes, „normál” módot választja, ez utóbbiak akkor is a rendelkezésére állnak.

Azóta történt

Előzmények