A jövő hétvégén újra Szabad Szoftver Konferencia és Kiállítás

Az FSF.hu Alapítvány 2017-ben újra megrendezi a Szabad Szoftver Konferenciát és Kiállítást Budapesten.

A konferencia Budapesten, a Villányi úti Konferenciaközpontban lesz, reggel fél tíztől délután ötig tart. Három szekcióban párhuzamosan zajlanak a szakmai előadások, ezekkel egy időben az egyetemen szabad szoftverekkel és szabad kultúrával kapcsolatos kiállítás lesz.

Hirdetés

A konferencia során ismét lehetőség lesz a konferencia előadóinak értékelésére, amely egyrészt segít a szervezőknek a jövőbeli program kialakításában, másrészt a legtöbb szavazatot begyűjtő előadó ajándékban is részesül. A szavazatukat leadó hallgatók díjazásául pedig azon hallgatók között, akik a konferencia reggelén érkeznek és a rendezvény végéig maradnak, kisorsolnak egy, kettő vagy három „valamit” (még beszerzés alatt…).

A konferenciára jelentkező előadók és előadások közül a szakmai zsűri tagjai választották ki azokat, amelyek bekerültek a három szekció programjába. A zsűri tagjai: Kadlecsik József, Erdei Csaba és Varga Csaba voltak.

A konferenciára Magyarország legjobb előadóit, kiállítóként pedig számos szabad szoftverekkel foglalkozó civil, szakmai szervezetet valamint céget hívtak meg. A részvétel látogatók számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Az előadások anyagából konferenciakiadvány készül majd, mely ISBN számot is kap.

A fontos adatok még egyszer:

Azóta történt

Előzmények