Frissült a GFI vállalati spamszűrője

A hálózatbiztonsági, tartalomfelügyeleti és üzenetküldéssel kapcsolatos szoftvereket fejlesztő GFI kiadta MailEssentials for Exchange/SMTP nevű antispam szoftverének legújabb, 11. számú verzióját. Az új alkalmazás segítségével a cégek kivédhetik a hálózatot leterhelő és a dolgozók idejét raboló kéretlen levelek dömpingjét.

A GFI MailEssentials szerverszintű spamvédelmet kínál, így nem kell munkaállomásonként telepíteni a védelmi szoftvereket. Az alkalmazás a legkorszerűbb módszereknek köszönhetően – többek között visszaigazoláshoz kötött listák (whitelist), globális és a felhasználó által létrehozott feketelisták, valamint a bayesi valószínűség-modellen alapuló analízis – kiemelkedően magas észlelési arányt és találati biztonságot nyújt, a kéretlen levelek közel 100 százalékát kiszűri.

Újdonság, hogy a rendszergazdák már prioritássorrendet is felállíthatnak a különböző spamészlelő metódusok között, ezzel tovább finomíthatják a szűrés hatékonyságát. A felhasználói kezelőfelület pedig kiegészült egy „új feladók” menüponttal, ahova azok a levelek érkeznek, amelyek még nem ismert feladótól érkeztek. Ez a funkció a beérkező levelek rendszerezésében nyújt segítséget.

A fejlesztő levelezésarchiváló, forgalomfigyelő, jelentéskészítő, levelezőlista-üzemeltető, valamint szerveralapú automatikus válaszlevél- és POP3 letöltésmotorral is ellátta az alkalmazást, melynek ára a legkisebb, 25 felhasználós licenc esetén 299 euró, míg a korlátlan számú felhasználóra érvényes licenccel 1150 euró. A szoftver ingyenes, teljes értékű próbaverziója letölthető a gyártó honlapjáról.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GFI

Azóta történt

Előzmények