Faxból egyből SAP-ba

Új megoldással állt elő a DICOM csoporthoz tartozó TOPCALL Magyarország a faxon érkező megrendelések intelligens adatbevitelére SAP rendszerbe. A 'FaxConnect for Order' emberi beavatkozás nélkül, automatikus és azonnali elektronikus adatkiolvasással és integrálással dolgozza fel a bejövő vevői megrendeléseket.

A TOPCALL megoldása akkor is elektronikusan indíthatja SAP üzleti folyamatait, ha a küldő fél nem képes elektronikus adatcserére, kiváltva ezzel a lassú és hibalehetőségekkel teli emberi beavatkozást. A 'FaxConnect for Order' szorosan integrálódik az SAP grafikus kezelőfelületébe, itt történik a megrendelés adatainak ellenőrzése, kijavítása és kiegészítése is. A kézi adatfeldolgozás kiküszöbölésével még a nagy mennyiségű vevői igények is könnyebben kezelhetők, a rendelések átfutási ideje minimálisra csökken, miközben az adatvesztés lehetősége kizárt.

A www.topcall.hu honlapon keresztül a vállalatvezetők akár élő bemutatót is rendelhetnek a TOPCALL munkatársaitól, amely egy hazai üzleti megrendelés példájára építve mutatja be, hogy hogyan válik egy sima faxgépen elküldött megrendelés SAP Orderré.

Azóta történt

Előzmények