Bemelegítő Facebook-paráztatás Halloween előtt

Hirdetés

Erre játszanak rá az Elf yourself megalkotói legutóbbi munkájukkal. Legújabb alkotásuk egy félig interaktív horrorfilm, amelynek a főszereplői mi vagyunk. A történet szerint egy őrült gyilkos feltöri a Facebook-profilunkat, kutat utánunk, majd eljön értünk. Teszi mindezt az oldal úgy, hogy valóban belevájkál az adatainkba és a képeinkbe, amelyek hatásos módon meg is jelennek a mozgóanyagban.

Maga a videó azután indul el, hogy csatlakoztunk rá a Facebook-profilunkkal és engedélyeztük az adatainkhoz a hozzáférést. A programtól a készítők szerint nem kell félni, az adataink csak és kizárólag a videó erejéig kerülnek rögzítésre, maga az oldal nem tárolja el azokat, és harmadik félhez sem kerülnek ki. Mindenesetre mókának nem utolsó, fiatalabb ismerőseink szívatására is alkalmas Halloweenkor, vagy éppen előtte. Akit érdekel a remekül összerakott videó, az bátran vegye el a nyalókát.

Azóta történt

Előzmények

  • Törvénytelen adatgyűjtés miatt perelik a Facebookot

    Már a második csoportos per indul a közösségi oldal ellen az Egyesült Államokban illegális követés miatt.

  • Így aktiválhatjuk a Timeline-t a Facebookon

    Hamarosan elérhetővé válik mindenki számára a Facebook új szolgáltatása, a Timeline. Aki nem képes várni, vagy csak nagyon kíváncsi, az most megtudhatja, hogy hogyan is aktiválhatja idő előtt.

  • Egy német IT-lap szívatja a Facebookot

    De nem csak őket: egy váratlan húzással nagyon alátettek a Google-nak és a Twitternek is. A megoldás sokak érdeklődését felkeltette.