Az év internetes kereskedője a Bookline.hu

Hirdetés

A közönségszavazás, majd azt követően a szakmai zsűri döntése alapján a CIB Bank, az Informatikai Vállalkozások Szövetsége, valamint a Kirowski által életre hívott Év Internetes Kereskedője Díj 2009. évi nyertese a Bookline.hu online áruház lett. Az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedője címet a Bigyoshop.hu kapta, míg az idei évben először kiosztott Év Innovatív Kereskedője Díjat a Netpincér.hu érdemelte ki.

A Bookline.hu Magyarország legnagyobb internetes kereskedője, a társaság jelen van a román és a szlovák internetes piacon is. A Bookline üzletfejlesztése során kiemelt hangsúlyt fektet a tevékenységi körének folyamatos bővítésére. A klasszikus antikvár és új könyvek mellett jelenleg idegen nyelvű könyvek, műszaki és drogériai termékek, játékok és ajándékok is jelen vannak a Bookline termékkínálatában. 2009-ben a Bookline márka elnyerte a Superbrands címet és ezzel egy időben a XVI. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése (MKKE) az Év Kereskedője díjjal jutalmazta a céget.

A 2008 januárjában debütált Bigyoshop.hu a különleges ajándékok egyik legnépszerűbb és a leglátogatottabb online ajándékboltja. A Bigyoshop.hu azon termékeket, ajándékötleteket forgalmazza Magyarországon elsőként, melyekhez eddig nehezen lehetett hazánkban hozzájutni és nehézkes volt a külföldről való beszerzésük. Profiljuk elsősorban humoros, nem mindennapi ajándékok forgalmazása szerepel. Idén indították el a szlovákiai és romániai szállításokat.

A Netpincér.hu oldalon a felhasználók egyszerűen válogathatnak bármely, Magyarországon a megadott címre házhoz szállító étterem kínálatából. A világhálón lebonyolított vásárlások száma alapján a NetPincér.hu ma az egyik legszívesebben használt szolgáltatás a magyar internetezők között. Újítás, hogy a rendelések kiegyenlítéséhez több online fizetési lehetőség is igénybe vehető, az egyes éttermekbe online asztalfoglalásra is mód van, valamint néhány kattintással térképen is megtekinthetjük, hogy a közelben milyen napi ebéd lehetőség kínálkozik.

Azóta történt

Előzmények