Early Bird kedvezménnyel indul Az Év Honlapja pályázat

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 19. alkalommal hirdeti meg a digitális megmérettetést.

A pályázati felhívást a szervezők kissé meglepően indítják: a koronavírus okozta helyzet hatásai elérték a digitális marketinget is, amire remek visszavágással reagáltak a piac szereplői – írják. A kényszerdöccenők miatt előkerültek a már 10 éve meglévő technológiai eszközök, új szerepet kapott a vállalati honlap és a webes ügyfélkezelés is. Soha nem látott méreteket öltött a kkv-szektor digitalizációjának igénye. Ezzel párhuzamosan csökkent a közösségi média monstrumainak szabályozókkal teli, zárt terének marketingcélú felhasználása.

A megváltozott helyzetben új szerepet kaptak a honlapok is. A vállalati weboldalakon lehetőség van a szegmentált kommunikációra, a kreativitás kiteljesítésére, a legújabb digitális technológiai megoldások honlapba illesztésére, és a teljesen egyedi megoldások alkalmazására. Új digitális irányokat lehet kijelölni, és a vállalatra jellemző tulajdonságok mind megjelenhetnek a weblapon.

A pályázaton az idei év újdonsága az érintésmentes marketing, a blockchain, illetve a technológiai megoldások és a kampányok elismerése lesz – mondta Varga István László, a pályázat alapítója.

Az idei helyzetben fontos, hogy a fejlesztések érintésmentes megoldásokkal növeljék a felhasználók biztonságát, ennek érdekében az értékeléskor figyelni fogják a nevezők ezzel kapcsolatos kommunikációját és megoldásait. Több elismert, hazai webfejlesztő lépett nemzetközi szintre, ezért magyar fejlesztésű, de angol nyelvű oldalak pályázatait is örömmel fogadják.

A pályázatokat 2020. október 14-ig lehet leadni a www.azevhonlapja.hu weboldalon. A közönségszavazás pedig csupán egy kattintás, így a nevezők egyszerűen gyűjthetnek szavazatokat rajongóik, közösségük bevonásával és mozgósításával.

Az ünnepélyes díjátadó 2020. november 26-án lesz.

Azóta történt

Előzmények